U bevindt zich hier: Home » Spanje » La Mancha

La Mancha

Conde Pinel Oak Aged 2017

Deze lekkere rode wijn is donkerpaars van kleur met aroma's van zwart fruit zoals blauwe bessen, zwarte kersen en een hint van koffie. Een mooie vanille toon door 4 maanden rijping (Oak Aged) op Frans eiken. Flesprijs

Finca Milena Tempranillo-Shiraz Castilla 2017

Finca Milena Tempranillo Castilla is vol rijp zwart fruit, structuur, licht specerijen en kruidig, zachte tannine. Lekker bij een goed stuk vlees van de grill of barbecue. Flesprijs

Finca Milena Verdejo-Sauvignon Blanc Castilla 2017

Finca Milena Verdejo-Sauvignon Blanc Castilla bestaat hoofdzakelijk uit Verdejo druiven, aangevuld met een beetje Sauvignon Blanc. Straalt mediumgeel in het glas.

Conde Pinel Tempranillo-Shiraz Tinto

Conde Pinel Tempranillo-Shiraz kenmerkt zich door fijne aroma’s van rood fruit zoals bessen, wilde aardbeien en een beetje kersen. Verder ook een beetje toast en vanille die de korte houtrijping verraden.

Conde Pinel Maccabeo-Verdejo Blanco

Conde Pinel Maccabeo-Verdejo Blanco is heerlijk als aperitief maar heeft ook geen enkele moeite met wit vlees, kruidige gerechten en vis in een romige saus. Ook erg lekker op het terras op een lekkere warme dag.

Conde Pinel Rosado

Conde Pinel Rosado is lekker fris en zelfs een beetje zwoel waardoor hij zeer uitnodigend overkomt. Lekker bij Mediterrane salades, paella, tapenade, olijven, zalmterrine en licht gekruid wit vlees.